колеги колко пари е маслото за скоростите 75W-90 tutela
Известие
Collapse
No announcement yet.
масло скорости
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
то толкова си струва,ама е прекалено скъпо за това което е и за такава скоростна кутия. то само кастрола го бие по цена да го таковам в маслото. аз карам с едно от даскалов с всичките му сертификати пълна синтетика 75в90 GL5 за 11лв литъра . иначе двигателното е селения 20к ар, то е ясноточка
Comment
-
колега, ще ти напиша нещо, а ти сам прецени дали тутелата е маслото. производителя казва маслото да е 75в90 гл5. въпросната tutela zc 75 synth в началото на производството си е 75в90. тази която се продава в момента е 75в80!!!!!!!!!
за agip 75в90 пълна синтетика съм питал колегата- 30лв е литъра. 30-35лв е кастрола с тия характеристики. мобил-а е 20-тина лв, Q8 също имат отговарящо на изискванията синтетично масло което е и по-евтиничко. за къв чеп да се слага прехвалена на приказки, застояла по складовете тутела която на всичкото отгоре не отговаря на изискванията на производителя и струва колкото хубавите масла.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеколега, ще ти напиша нещо, а ти сам прецени дали тутелата е маслото. производителя казва маслото да е 75в90 гл5. въпросната tutela zc 75 synth в началото на производството си е 75в90. тази която се продава в момента е 75в80!!!!!!!!!
за agip 75в90 пълна синтетика съм питал колегата- 30лв е литъра. 30-35лв е кастрола с тия характеристики. мобил-а е 20-тина лв, Q8 също имат отговарящо на изискванията синтетично масло което е и по-евтиничко. за къв чеп да се слага прехвалена на приказки, застояла по складовете тутела която на всичкото отгоре не отговаря на изискванията на производителя и струва колкото хубавите масла.И до ден днешен се произвежда тва дето твърдиш че е сменено.
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Agipa може да се намери с отстъпка и цената му идва на 25лв...
Иначе италианките са всепризнати със здравината на скоростните кутии и на кормилните рейки, така че внимавайтеAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147Земи си тури сапунена вода у скоросната кутия по тая логика,йофтина е ,не е застояла по складовете,нито пък се произвежда баш за твойта кола.ти като си тарикат, наливай от тоя редбул
моята кола събира 2,4литра масло и по книга го дават 80в90. това автоматично означава че трябва да купя 3литра. сложих каквото препоръчват.... сутрин няма мърдане тоя скоростен лост сиитаковаломамата. теглих му една и реших да дам още 30лв за масло вместо 60 щото било тутела. няма да и ставам роб на тая кола. ако исках да се гъзаря или агип или кастрол. ама прехвалена тутела с неясен вискозитет да си взема по препоръка на някви пичове които не знаят къде е пробката на скоростната и с какво масло са те всъщност....
много неща у тоя форум са прехвалени незаслужено,да знаете.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеако тая сапунена вода е 75в90 пълна синтетика ще си я сложа без да му мисляти като си тарикат, наливай от тоя редбул
моята кола събира 2,4литра масло и по книга го дават 80в90. това автоматично означава че трябва да купя 3литра. сложих каквото препоръчват.... сутрин няма мърдане тоя скоростен лост сиитаковаломамата. теглих му една и реших да дам още 30лв за масло вместо 60 щото било тутела. няма да и ставам роб на тая кола. ако исках да се гъзаря или агип или кастрол. ама прехвалена тутела с неясен вискозитет да си взема по препоръка на някви пичове които не знаят къде е пробката на скоростната и с какво масло са те всъщност....
много неща у тоя форум са прехвалени незаслужено,да знаете.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Разликата между твоята и негоата скоростна кутия е както между тая на Беларус и ЛамборджиниМоята е същия кенеф,като неговата и съм пробвал с какво ли не.С 80W90 е пълна трагедия.Сменянял съм го с най-различни марки 75W90 и винаги резултата е бил същия.Тоест пак си хъркат на втора,но поне не задържат.Доволен съм от всичките.Сега съм с един скандално скъп Аджипт 75W90,пълна синтетика,но това не ми помага никак,нито ми пречи.Съвременните скоростни кутии са общо взето от едни и същи материали и с подобни конструктивни решения.Изискванията за маслата са също еднакви.Като вземем в предвид,че и основата за тия масла се прави на едно и също място или поне по една и съща технология,става ясно,че по-добре е да внимаваме маслото да е истинско и да отговаря на сертификатите,отколото да робуваме на определена марка.
Насрахме и тая тема и ако някой не каже нещо смислено,ще я сложа под ключ!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment